Klantenservice

Betalen

iDEAL (directe betaling)

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig, makkelijk en snel afrekenen in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving met de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken (ABN AMRO, Postbank, Rabobank, SNS Bank en Fortisbank) is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.

Paypal (directe betaling)

Als Paypal gebruiker heb je de mogelijkheid om veilig een bedrag over te maken op je eigen Paypal account. Dit bedrag schrijf je over van je bank- of girorekening naar je Paypal account. Dit geeft je dan de mogelijkheid om vanaf deze account een betaling te doen aan ons of. Je kunt een paypal account aanmaken, maar je kunt ook een gasttransactie doen via paypal zonder account.

Bankoverschrijving

Je kunt het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten overmaken over op bankrekening 1687.67.1136 ten name van Goodoldfashion.nl te Leuven, onder vermelding van het ordernummer. Binnen een termijn van maximaal 5 dagen (7 dagen voor internationale klanten) moet het verschuldigde bedrag op de bankrekening van Goodoldfashion zijn bijgeschreven. Bij overschrijding van deze termijn wordt de order automatisch geannuleerd.

Verzenden & Levering

Zodra je order verzonden is zul je hier een bevesting van ontvangen per e-mail. Alle pakketten worden verzonden met Post NL en zijn traceerbaar. Enveloppen zijn niet traceerbaar (wereldwijd) tenzij op aanvraag. De bestelling wordt altijd binnen 2 werkdagen verwerkt. Wil je vanuit het buitenland bestellen dan kan dat ook. Stuur ons een e-mail (info@goodoldfashion.nl) voor meer informatie.

Retour

Als je niet tevreden bent met een product, heb je de mogelijkheid om het te ruilen binnen 14 dagen. Als dit gewenst is, moet dit direct na ontvangst van de bestelling gemeld worden via een e-mail. Verzendkosten voor retour zijn voor de klant.

Wanneer wij de retour(en) in goede orde en met aangehecht label hebben ontvangen zullen we zsm het bedrag overmaken.